Titel

Bedrijfshulpverlening (BHV)

Bedrijfshulpverleners zijn opgeleid om binnen een bedrijf een voorpostfunctie te vervullen totdat de professionele hulpverleningsdiensten, zoals politie, brandweer en ambulance zijn gearriveerd. Zij hebben als taak om in een situatie met gevaar voor de veiligheid of gezondheid maatregelen te nemen die de schade zoveel mogelijk beperken.

De wet schrijft voor dat ieder bedrijf, hoe groot ook, BHV-ers moet hebben. Deze BHV-ers weten hoe ze moeten reageren bij noodgevallen en bedrijfsongelukken.

Inhoud opleiding

De inhoud van de opleiding is afgestemd op de omstandigheden zoals die zich in het algemeen in een bedrijf kunnen voordoen. Daarnaast worden ook de bedrijfsspecifieke situaties behandeld en worden de praktijkvoorbeelden hierop afgestemd. 

De Basisopleiding Bedrijfshulpverlening bestaat uit de volgende onderdelen:

  • eerste hulp
  • eerste hulp communicatie met hulpdiensten
  • levensreddende handelingen / AED

 

Normaal duurt de opleiding 2 dagen van 6 uur.  We hebben echter geregeld dat we een verkorte versie in 1 dag van 7 uur kunnen aanbieden. Onderdelen die voor de reguliere salons en praktijken niet van toepassing zijn, worden weggelaten. Denk hierbij aan portofoon gebruik en ontruiming van panden middels ontruimingsinstallaties etc.

 Cursuskosten
 € 195,00
 
Naslagwerk boek optioneel €29,95 ecl. btw

 

Deze opleiding is vrij van BTW omdat we zijn aangesloten bij het CRKBO. Je betaalt dus alleen BTW over boeken (6%) en artikelen (21%)!

De lessen worden verzorgd door een erkende BHV docent.

 

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen.

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Niveau

Basiscursus

Diploma

Certificaat van deelname

Model

Een model is niet nodig

Verzorging

Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen

Studieduur

Deze cursus duurt 1 lesdag. De lestijden zijn van 9:30 tot 17:00

Groepsgrootte

Minimaal 8, maximaal 10 cursisten

Toelatingseisen

Pedicure of medisch pedicure

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.