Titel

Cosmetische acupunctuur (anti-aging)

Acupunctuur werkt vanuit de filosofie van de Traditionele Chinese Geneeswijze en kan toegepast worden om op een effectieve en gezonde manier rimpels en huidaandoeningen te voorkomen of aan te pakken. Tijdens deze training leer je op een holistische wijze anti-aging behandelingen uit te voeren. Met Cosmetische Anti-Aging Acupunctuur (CAAA) worden fijne acupunctuurnaalden ingebracht in de oppervlakkige weefsels van het gezicht om de zichtbare tekenen van veroudering te verminderen.

Volgens de Tradiotionele Chinese Geneeswijze is alles energie en het fysieke lichaam is de manifestatie van deze energie. Rimpels zijn aan emoties gekoppeld, onder andere: lachrimpels, denkrimpels, kraaienpootjes etc. Als je deze energiebanen en -velden beïnvloedt, heeft dat zijn uitwerking op het fysieke lichaam. Een soepele doorstroom van de energie heeft een positieve invloed op je gezondheid en je huid. Door de doorstroom van energie te bevorderen met acupunctuur, kun je de ware oorzaak van veroudering aanpakken en de aanmaak van collageen sitmuleren.

 Cursuskosten
 € 250,- ex btw  € 302,50 incl btw
Werkpakket
49,65 ex btw  € 60,09 incl btw

De lessen worden verzorgd door Ilse Roumimper

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Startdatum(s)

vrijdag 16 september 2022 - 9:30
- Vervolgdatum(s): 7 okt
vrijdag 18 november 2022 - 9:30

Niveau

Basiscursus

Diploma

Certificaat van deelname

Verzorging

Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen

Studieduur

Deze cursus duurt 2 lesdagen. De lestijden zijn van 09.30u tot 15:30u.  

Groepsgrootte

Minimaal 4, maximaal 10 cursisten

Toelatingseisen

Er is geen specifieke vooropleiding vereist, maar een gezonde dosis motivatie en beheersing van de Nederlandse taal zijn wel ten zeerste aanbevolen.

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.