Titel

Courtin: Introductiecursus huidverzorging gelaat

Tijdens deze introductiecursus maak je uitgebreid kennis met de Courtin huidverzorginslijn voor het gelaat. Je leert de producten van Courtin toepassen in de praktijk. Ook krijg je een korte demo hoe je de producten van Courtin kan integreren met het gebruik van een 4 in 1 facial apparaat.

Courtin is een verzorgingslijn die gebaseerd is op 100% pure Tea Tree olie. Deze is uitstekend te gebruiken bij vele huidproblemen. Courtin heeft een speciale huidverzorgings- en voetverzorgingslijn met deze Original Australian Tea Tree olie. Het assortiment van Courtin bestaat uit diverse salon- en verkoopproducten. De Courtin Tea Tree producten zijn zeer succesvol in de strijd tegen een breed scala van huidaandoeningen. Wetenschappelijk onderzoek en de praktijk hebben de gunstige effecten van het gebruik van Tea Tree producten bewezen. Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia. Deze plant, ook wel Tea Tree boom genoemd, komt oorspronkelijk uit Australië. Hier zijn ze al eeuwen overtuigd van de genezingskracht van deze essentiële olie. De waardering voor Tea Tree olie is met het bewustzijn van natuurlijke producten enorm toegenomen. De productie van Tea Tree olie vindt plaats door middel van een technologisch proces met stoom en een nauwgezette kwaliteitscontrole. Hierdoor wordt een zuiverheid van 100% verkregen.

Wat biedt Courtin

  1. Een volledig assortiment salon- en verkoopproducten zodat de salonbehandeling ook thuis met de juiste producten ondersteund kan worden.
  2. Aantrekkelijke marges op de verkoopproducten waarmee je, jouw omzet kan vergroten.
  3. Professionele ondersteuning door Arrancar.
  4. Uitgebreide marketingmaterialen ter ondersteuning om jouw salon tot een succes maken.
  5. Courtin is uitsluitend verkrijgbaar in pedicure- en schoonheidssalons. Hiermee wordt de exclusiviteit van het merk gewaarborgd.

 

 
Deelname is gratis
We zorgen voor koffie, thee, water en een kleine versnapering.
 

Deze introductiecursus wordt gegeven door Jaimie van Hees.

 

 

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is:Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Startdatum(s)

zaterdag 14 oktober 2023 - 9:30
zaterdag 25 november 2023 - 9:30

Niveau

Basiscursus

Diploma

Certificaat van deelname

Model

Je oefent op elkaar

Verzorging

Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen

Studieduur

De lestijden zijn van 09:30u - 12:30u

Groepsgrootte

Minimaal 4, maximaal 10 cursisten

Toelatingseisen

Basis schoonheidspecialist

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.