Titel

Dr. Belter: Bio-Classica basiscursus & Intensa productcursus

Tijdens deze combinatiecursus maak je uitgebreid kennis met de veelzijdige verzorgingslijnen Bio-Classica en Intensa van het exclusieve cosmeticamerk Dr. Belter.

Dr. Belter Bio-Classica
Bio-Classica verzorgingslijn is een productlijn voor de veeleisende, moderne vrouw die gelijktijdig een sensuele als een luxueuze gezichtsverzorging wenst. Natuurlijke grondstoffen en hightech procedures zorgen ervoor dat de producten van de Bio-Classica verzorgingslijn aan de hoogste eisen voldoen. Het GreenTec Concept combineert organische werkstoffen met een hoog niveau van innovatieve, promedicinale actieve ingrediënten. 

Tijdens deze cursus komen alle Bio-Classica cosmeticaproducten aan bod. 
Je leert onder andere een Aventurin Stress Release Detox Treatment met reinigingsritueel en aventurin massage te geven.
Na deze basiscursus kun jij aparte cursussen volgen van de andere Dr. Belter cosmeticalijnen en zo de behandelingen in jouw salon uitbreiden.
Als je alle Dr. Belter cursussen hebt gevolgd, ben je gecertificeerd 'Dr. Belter Expert' en ontvang je onderscheidend deurbord van Dr. Belter.

Dr. Belter Intensa 
Ná het volgen van de Dr. Belter Bio-Classica basiscursus kun jij de behandelingen in jouw salon verder uitbreiden met de Intensa verzorgingslijn van dit exclusieve cosmeticamerk. Deze veelzijdige verzorgingslijn is afgestemd op de bijzondere huidproblemen en de speciale behoeften van de huid, samengesteld met kostbare oliën en hoog geconcentreerde werkstof-complexen om zo de huid zijn schoonheid en natuurlijkheid terug te geven of te laten behouden. Tijdens deze cursus komt het gebruik en advies van alle Dr. Belter Intensa cosmeticaproducten aan bod.
Naast het reinigen en het gebruik van ampullen, leer je alles over het aanbrengen van verschillende maskers en het geven van een Indiase hoofdmassage.

Deelname aan de Dr. Belter Bio-Classica basiscursus & Intensa productcursus
Voor deze basiscursus zijn ook andere deelnamedatums mogelijk. Heb je belangstelling, maar kun je niet op de geplande datum? Neem gerust contact met ons op.
 

Cursuskosten
Wij berekenen geen kosten voor de cursus. Bij deelname aan de cursus berekenen wij wel €500,00 ex. btw voor de afname van het Dr. Belter Bio-Classica starterspakket. Heb je al bij ons de basiscursus van Dr. Belter gevolgd en een basispakket afgenomen? Dan ben je niet verplicht om nogmaals een starterspakket aan te schaffen. Wij verzorgen dan de cursus gratis bij een minimale besteding van €50,00 aan Dr. Belter Bio-Classica verzorgingsproducten.

De training wordt gegeven door Maud Wijnands of Karin Hoogstraeten

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Startdatum(s)

dinsdag 26 september 2023 - 9:30
dinsdag 14 november 2023 - 9:30

Niveau

Basiscursus

Diploma

Certificaat van deelname

Verzorging

Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen

Studieduur

Deze cursus duurt van 09:30u - 12:30u Wil je meer informatie over Dr. Belter of op een andere dag deze cursus volgen, neem dan gerust contact met ons op.

Groepsgrootte

Minimaal 4, maximaal 10 cursisten

Toelatingseisen

Basis schoonheidspecialist

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.