Titel

Dr. Belter: Bio-Classica basistraining

Tijdens deze training maak je uitgebreid kennis met de veelzijdige verzorgingslijn Bio-Classica van het exclusieve cosmeticamerk Dr. Belter. 

De Bio-Classica verzorgingslijn is een productlijn voor de veeleisende, moderne vrouw die gelijktijdig een sensuele als een luxueuze gezichtsverzorging wenst. Natuurlijke grondstoffen en hightech procedures zorgen ervoor dat de producten van de Bio-Classica verzorgingslijn aan de hoogste eisen voldoen. Het GreenTec Concept combineert organische werkstoffen met een hoog niveau van innovatieve, promedicinale actieve ingrediënten. 

Tijdens deze training komen alle Bio-Classica cosmeticaproducten aan bod. 
Je leert onder andere een Aventurin Stress Release Detox Treatment met reinigingsritueel en aventurin massage te geven.
Na deze basistraining kun jij aparte trainingen volgen van de andere Dr. Belter cosmeticalijnen en zo de behandelingen in jouw salon uitbreiden.
Als je alle Dr. Belter trainingen hebt gevolgd, ben je gecertificeerd 'Dr. Belter Expert' en ontvang je onderscheidend deurbord van Dr. Belter.

Cursuskosten
Wij berekenen geen kosten voor de training. Bij deelname aan de training berekenen wij wel €1000,00 voor de afname van het Dr. Belter Bio-Classica starterspakket. Heb je al bij ons de basistraining van Dr. Belter gevolgd en een basispakket afgenomen? Dan ben je niet verplicht om nogmaals een starterspakket aan te schaffen. Wij verzorgen dan de training gratis bij een minimale besteding van €50,00 aan Dr. Belter Bio-Classica verzorgingsproducten.

De training wordt door Maud Wijnands of Yvette Toussaint gegeven.

Maud Wijnands Yvette Toussaint

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: In de Cramer 11, 6411RS Heerlen.

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven opleiding

Adres
Annuleren

Niveau

Basiscursus

Diploma

Certificaat van deelname

Verzorging

Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen

Studieduur

De training duurt van 09:30-15:00.

Groepsgrootte

Minimaal 4, maximaal 10 cursisten

Toelatingseisen

Basis schoonheidspecialist

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.