Titel

Dr. Belter: Intensa fruitzuur, Sun & Linie-A producttraining

Ná het volgen van de Dr. Belter Bio-Classica basistraining kun jij je met deze combitraining verder specialiseren in Dr. Belter Intensa fruitzuur lijn en Linie A-lijn. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de Dr. Belter Sun lijn. Een absolute aanvulling in je salon.

Dr. Belter Intensa fruitzuur & Sun
Een chemische peeling met fruitzuur is een bewezen natuurlijke en effectieve methode voor een succesvolle behandeling van een probleemhuid en een zonbeschadigde huid. Het regelmatig behandelen van de huid met fruitzuren leidt tot activering van de celdeling in de basale laag, met als gevolg een verhoogde vernieuwing van de huidlagen. Ook veroorzaakt het een toename van fibroblasten in het bindweefsel. Hierdoor verbetert het vochtgehalte en de tonus van de huid. Een behandeling met fruitzuren is geschikt voor het behandelen van de volgende probleemhuiden:

  • Acnéhuid
  • Vroegtijdig verouderde huid
  • Door de zon beschadigde huid
  • ​Huid met grove poriën en littekens

Een goede nazorg en bescherming van de huid is een must. Dr. Belter Sun biedt op zachte wijze optimale bescherming tegen UVA en UVB straling.

Dr. Belter Linie-A lijn
Linie A biedt speciale en zeer effectieve producten voor een zachte, effectieve behandeling van de acnéhuid. De formules zijn ontworpen om overtollige talgproductie, een overmatig vette huid, de ontwikkeling van puistjes en een sterke groei van acnébacteriën tegen te gaan.

Tijdens deze training leer je met Dr. Belter Intensa fruitzuur lijn complete fruitzuurbehandelingen te geven, de Dr. Belter Linie-A toe te passen en de huid goede bescherming te bieden met de Dr. Belter Sun lijn. 

Verplicht werkpakket 
 €257,00 

Deze training wordt door Maud Wijnands verzorgd.

 
Maud Wijnands  

 

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Startdatum(s)

dinsdag 21 november 2023 - 9:30

Niveau

Basiscursus

Diploma

Certificaat van deelname

Model

Je oefent op elkaar

Verzorging

Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen

Studieduur

Deze training duurt van 09.30u-12:30u

Groepsgrootte

Minimaal 4, maximaal 8 cursisten

Toelatingseisen

Basis schoonheidspecialist

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.