Titel

Dr. Belter: Introductie Bel-Energen

Werk je met Dr. Belter en wil je alles te weten komen over de Bel-Energen lijn? Tijdens de introductieochtend maak je uitgebreid kennis met deze exclusieve cosmeticalijn. Bel-Energen is een nieuwe serie producten van Dr. Belter met een specifieke samenstelling van phyto-hormonen van verschillende planten, gecombineerd met speciale anti-aging stoffen die veroudering en rimpelvorming tegengaan. Deze cosmeticalijn bestaat uit speciale producten die specifieke en effectieve ingrediënten bevatten die de huid herstellen, de rimpels doen verminderen en de huidfuncties ondersteunen. Tijdens deze introductie maak je uitgebreid kennis met deze hoogwaardge producten dit exclusieve cosmeticamerk.

Over Dr. Belter

Dr. Bellter is een natuurlijke, dermatologisch verantwoorde huidverzorging volgens het GreenTec-concept. Het GreenTec-concept combineert grondstoffen uit gecontroleerde biologische teelt met zeer innovatieve promedical actieve ingrediënten. De ideale verzorging voor mensen die beide willen: biologische natuurlijke producten en tegelijkertijd het zichtbare effect van zeer innovatieve hightech werkstoffen. Dr. Belter haalt zijn grondstoffen uit de volledige diversiteit van de natuur en biedt verzorgingsproducten aan met 95-100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, vrij van minerale en siliconenoliën, parabenen en in sommige gevallen PEG's. Het uitgebreide verzorgings- en behandelprogramma bestaat uit 11 verzorgingslijnen voor een optimale systeemverzorging voor elk huidtype en huidprobleem. 

 

 

 

Deelname is gratis
We zorgen voor koffie, thee, water en een kleine versnapering.

De introductie wordt door Maud Wijnands verzorgd.

 
   

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Startdatum(s)

maandag 4 december 2023 - 9:30

Niveau

Basiscursus

Verzorging

Koffie, thee en water zijn inbegrepen

Studieduur

De introductie duurt van 09:30u-12.30u  

Toelatingseisen

Basis schoonheidspecialist

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.