Titel

Dr. Belter: Introductie Stimula

Werk je met Dr. Belter en wil je alles te weten komen over de Stimula lijn? Tijdens de introductieochtend maak je uitgebreid kennis met deze exclusieve anti-aging lijn. Met de Stimula producten ontvangt de rijpere, futloze huid Multi dynamische anti-aging verzorging. De kostbare plantaardige vetten zijn samengesteld om buitengewone souplesse te leveren. De geavanceerde pro- medische werkstoffen, zoals Isoflavonen, Belisome® Aqua, Camelia Japonica, Retinol, Neurobiox® en Hyaluronzuur bollen, worden gebruikt om de voortijdig verouderde huid volledig te vitaliseren. De cel-herstellende producten in combinatie met de professionele behandel concepten stimuleren zichtbaar de huidverjonging. De zijdezachte, rijke texturen, in combinatie met de nieuwe White Lotus essenties, bieden een prachtige sensuele ervaring.

Over Dr. Belter

Dr. Bellter is een natuurlijke, dermatologisch verantwoorde huidverzorging volgens het GreenTec-concept. Het GreenTec-concept combineert grondstoffen uit gecontroleerde biologische teelt met zeer innovatieve promedical actieve ingrediënten. De ideale verzorging voor mensen die beide willen: biologische natuurlijke producten en tegelijkertijd het zichtbare effect van zeer innovatieve hightech werkstoffen. Dr. Belter haalt zijn grondstoffen uit de volledige diversiteit van de natuur en biedt verzorgingsproducten aan met 95-100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, vrij van minerale en siliconenoliën, parabenen en in sommige gevallen PEG's. Het uitgebreide verzorgings- en behandelprogramma bestaat uit 11 verzorgingslijnen voor een optimale systeemverzorging voor elk huidtype en huidprobleem. 

 

 

 

Deelname is gratis
We zorgen voor koffie, thee, water en een kleine versnapering.

De introductie wordt door Maud Wijnands of Karin Hoogstraeten

 

 

 

   

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Startdatum(s)

dinsdag 10 oktober 2023 - 9:30

Niveau

Basiscursus

Verzorging

Koffie, thee en water zijn inbegrepen

Studieduur

De introductie duurt van 09:30u-12.30u  

Toelatingseisen

Basis schoonheidspecialist

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.