Titel

IBX training

IBX™ is een revolutionair tweedelig systeem, dat IN de nagel werkt. Het herstelt beschadigde nagels, werkt nagelverstevigend en beschermt natuurlijke nagels onder Soak off Gels.Tijdens de IBX training voor professionals zal het IBX systeem en de diverse behandelmogelijkheden worden toegelicht. Ervaringen in de praktijk worden ook behandeld.

Deze training bestaat uit 2 delen. Tijdens Deel 1 van de training krijg je online theoretische les. Na afloop ontvang je een hand-out. Na het succesvol afronden van het examen, start je op de geplande datum met de Deel 2 en leer je het IBX systeem in de praktijk toepassen.

Deel 1 (theorie) is op ma 5 september 2022 van 19:30u - 21:30u en is online en vanuit thuis te volgen (Online Theorie IBX).
Na jouw aanmelding krijg je hiervoor een link toegezonden. De theorie wordt afgesloten met een online examen, welke vóór 7 september 2022 om 17:00u succesvol afgerond dient te zijn.

Deel 2 (Praktijk) is op vr 9 september 2022 van 12:15u - 14:15u op de locatie van Arrancar.

Benodigdheden
Tijdens de training heb je naast de bijbehorende starterskit IBX (inbegrepen) alle tools nodig om de nagelplaat voor te bereiden voor gel applicatie en een Soak Off kleur. Voor een meerprijs kun je deze bij Arrancar aanschaffen.

Geen model
Je hebt geen model nodig, want je werkt op je eigen nagels zodat je zelf kan ervaren wat IBX doet. Houd rekening met vijf kale, productvrije nagels (verplicht voor je Hands On onderdeel).

Nadat je deze training met een voldoende hebt afgerond, behaal je jouw IBX Certificaat en kom je op de IBX Salon Finder te staan.

Let op!
Voor IBX is een KVK gerelateerde branche en BTW-nummer vereist.

Cursuskosten € 190,60 excl. btw.
incl. IBX startersset 

De online training IBX Deel 1 (theorie) wordt gegeven door: Nicolet Henken 
De Hands On trainng IBX Deel 2 (praktijk) wordt gegeven door: Tracy Anne Shelverton en Jozephine Frijters

Door: Gorge Nails

 

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen.

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Niveau

Basiscursus

Diploma

Certificaat van deelname

Model

Een model is niet nodig

Verzorging

Koffie, thee en water zijn inbegrepen

Studieduur

Deel 1 (theorie) is online op ma 5 september van 19:30u - 21:30u. Deel 2 (praktijk) is op vr 9 september van 12:15u - 14:15u op de locatie van Arrancar. Voordat je deelneemt aan Deel 2 van de training dien je eerst het examen van Deel 1 succesvol af te ronden (online).

Toelatingseisen

Basisopleiding pedicure

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.