Titel

Introductie Monteil Peelings

Werk jij in je schoonheidssalon al een geruime tijd met het hoogwaardig en luxe cosmeticamerk Monteil?  Tijdens deze introductieochtend maak je kennis en deel je ervaringen over de Peelings van Monteil en welke producten je het beste kunt gebruiken voor en na de behandeling met een peeling van het cosmeticamerk Monteil.

Monteil Cosmetics is de koploper op het gebied van anti-aging. Het eerste cosmeticaproduct is ontwikkeld in Duitsland (1936) door Germaine Monteil, in samenwerking met scheikundigen en artsen. Monteil heeft meerdere cosmeticalijnen die geschikt zijn voor treatments in de salon en complete onderhoudslijnen voor thuis. De producten zijn afgestemd op de behoefte van de huid en geschikt voor een effectieve aanpak van huidveroudering en andere huidproblemen.

Uniek aan de cosmeticaproducten van Monteil zijn de bioactieve (natuurlijke) werkstoffen, dierproefvrij en dermatologisch getest. Deze actieve werkstoffen worden in een hoogwaardige en tegelijkertijd optimaal afgestemde concentratie ingezet. Hierbij maakt men gebruik van de symbiotische effecten van de op elkaar afgestemde inhoudsstoffen, die gelijktijdig in de verschillende huidlagen werken.

Inhoud training

  • Introductie diverse peelings
  • Uitleg over de verschillende peeling producten van Monteil
  • Uitleg over de verschillende producten die je het beste kan gebruiken/adviseren voor en na de behandeling met een peeling

 

Deelname aan deze introductieochtend is gratis.
Wil je deelnemen? Schrijf je dan wel even in via onze site.

De introductie wordt verzorgd door Karin Reinaerts-Hoogstraten.

 
   

 

 

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen.

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Annuleren

Startdatum(s)

maandag 2 oktober 2023 - 10:00
maandag 20 november 2023 - 10:00

Niveau

Basiscursus

Diploma

Geen certificaat

Model

Een model is niet nodig

Verzorging

Koffie, thee en water zijn inbegrepen

Studieduur

Deze introductieochend duurt ca. 2,5  uur.  

Toelatingseisen

Basis schoonheidspecialist

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.