Titel

Lezing Joyce de Wit coaching

Joyce de Wit komt zondag naar Arrancar en zal daar niet alleen met een stand staan maar zij geeft ’s ochtends om 11 uur een presentatie.

Joyce is coach voor pedicures en schoonheidsspecialistes en heeft een eigen, open kijk op ondernemen in jouw praktijk of salon.

Je praktijk of salon opzetten is 1 ding, deze succesvol draaien is een heel andere uitdaging!

 

Joyce geeft je inzichten, echte eyeopeners hoe jij je praktijk of salon kunt draaien op jouw wensen en voorwaarden, zoals jij zou willen.

Laat je verrassen tijdens de presentatie, deze presentatie is er 1 vol herkenning, laat je mond openvallen met een “O..ja, dat doe ik ook”, om vervolgens in lachen uit te barsten.

Haar motto is “je hoeft het niet in je “Eendje” te doen. En dat doe we zeker niet, dus kom gezellig naar haar presentatie.

Je bent van harte welkom!

 

En.. wil jij vast in de stemming komen? In juni interviewde Joyce mister Arrancar himself, Patrick Ruiters. Het werd een gesprek over ondernemen, hoe Patrick jaren geleden Arrancar begon en zoveel meer. Een kijkje achter de schermen!

Deze podcast kun je gratis luisteren op Spotify: https://open.spotify.com/episode/5xD4M8OKW9giJsKMr35oL3

 

Deelname is gratis, inschrijven is wel verplicht zodat we genoeg stoelen kunnen voorzien.

Inschrijven

Annuleren

Niveau

Basiscursus

Studieduur

De lezing start om 11:00 en zal ongeveer een uurtje duren. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht.

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.