Titel

Module A.O.V. (Medisch-, Basispedicure of Schoonheidsspecialiste)

De opleiding ondernemersvaardigheden is een verplicht onderdeel voor de opleidingen Basis Pedicure, Medisch Pedicure en Schoonheidsspecialiste. Je wordt wegwijs gemaakt in de administratieve verplichtingen die horen bij het starten van een eigen onderneming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de KvK en belastingen. Welk tarief hanteer ik? en Waarom? etc. Tevens wordt er een spiegel voorgehouden, zodat je wellicht je eigen valkuilen iets beter kunt herkennen en bestrijden.

Inhoud opleiding

Deze cursus van 3 dagdelen zorgt ervoor dat je goed beslagen ten ijs komt bij het TCI examen Ondernemersvaardigheden. In 3 ochtenden wordt je geleerd wat je moet doen om een onderneming te starten, hoe je een ondernemingsplan moet schrijven, met personeel moet omgaan, een stukje automatisering en tarief berekening. Voor het diploma Basis Pedicure, Medisch Pedicure en schoonheidsspecialiste.

Wil je alvast AOV doen voordat je aan een opleiding begint dan kan dit ook. Het AOV staat los van de opleiding en heb je wel nodig om een erkend diploma te ontvangen. 

 

Cursuskosten
€ 195,00
Mondeling examen
€ 225,00
Boek AOV
€ 43,50
 
 
 
Deze opleiding is vrij van BTW omdat we zijn aangesloten bij het CRKBO. Je betaalt dus alleen BTW over boeken (6%) en artikelen (21%)!

De lessen worden verzorgd door Els van den Meijdenberg.

 

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Niveau

Gelijk aan MBO-4

Diploma

Deelcertificaat (branche erkend)

Model

Een model is niet nodig

Verzorging

Koffie, thee en water zijn inbegrepen

Studieduur

Deze module duurt 2 dagdelen. 

Groepsgrootte

Minimaal 4, maximaal 10 cursisten

Toelatingseisen

Er is geen specifieke vooropleiding vereist, maar een gezonde dosis motivatie en beheersing van de Nederlandse taal zijn wel ten zeerste aanbevolen.

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.