Titel

NCM Sculpturegel nieuwe techniek (ochtend)

De Sculpture Clear Gel is de oplossing voor het repareren van onder meer tunnelnagels, stootnagels, ingroeiende nagels, mycosenagels en afgebroken nagels op de voeten. In deel II van deze cursus richt u zich op veelvoorkomende problemen. U leert met onze gel een nieuwe nagel te creëren en ongewenste nagelproblemen mooi en vakkundig op te lossen. Tegen schimmelnagels kunnen huisartsen en pedicures weinig blijvende oplossingen bieden, zo ook bij ingroeiende nagels en tunnelnagels. NCM Sculpture Clear Gel Nagelcorrectie heeft in de afgelopen jaren veel mensen een consistente, pijnloze en mooie oplossing geboden. Eindelijk blijvend resultaat! In één dagdeel leert u hoe u de Sculpture Clear Gel kan inzetten om het probleem van ingroeiende nagels (in de volksmond “ingegroeide nagel”) en tunnelnagels kunt verhelpen. In deel II van deze cursus leert u de nagel juist niet af te frezen, maar de gel op een andere manier te gebruiken. In combinatie met gebruik van de Cover Pink of Colorgel kan het probleem onzichtbaar worden gemaakt.

Bij deze cursus vragen wij u een model met een ingroeiende- of tunnelnagel mee te nemen.

 Cursuskosten
 € 99,00 
 Werkpakket (HFL Solution Spray, NCM Sculpture Clear gel, 5 boomerang vijlen, nagelontvetter en penseel)
 € 59,95 ex btw
Tijdens de training heb je diverse materialen en middelen nodig. Mocht je deze producten al hebben en geen werkpakket willen afnemen. Vermeld dit dan tijdens de inschrijving bij 'opmerkingen'. 

 

 

 

 

Deze training wordt verzorgd door Manon Barrau.

 

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Niveau

Basiscursus

Diploma

Certificaat van deelname

Model

Een model is de hele dag nodig

Verzorging

Koffie, thee en water zijn inbegrepen

Studieduur

Deze cursus duurt een halve lesdag, van 09:30u-12:30u of van 13:30u-16:30u

Groepsgrootte

Minimaal 4, maximaal 6 cursisten

Toelatingseisen

Pedicure of medisch pedicure

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.