Titel

Pedicure café

Op onze locatie in Heerlen kun je terecht voor het pedicure café. Het pedicure café wordt meerdere malen per jaar georganiseerd en de inhoud hiervan wisselt per keer. Je ontmoet (nieuwe) collega's, gaat gesprekken aan, er worden demo's gegeven en er is ruimte voor kennis delen. 

Op de planning van het aankomend  pedicure café staat:

 

  • Voedingsconsulente Loes Smeets zal je alles vertellen over suiker, de invloed hiervan op je lichaam en geest, het herkennen van verborgen suikers en nog veel meer.
  • Podotherapeut en Diabetes podotherapeut Magareth Verhoeven-Zwegers komt vertellen hoe belangrijk een medische pedicure is, dus ben jij een basispedicure en twijfel je  om de opleiding medischpedicure te gaan volgen, en hoe belangrijk de samenwerking is tussen de medische pedicure en de podotherapeut

        

 

Deelnamekosten
 € 17,50 excl. btw

 

 

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is:Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

KRP

n.v.t.

Niveau

Basiscursus

Model

Een model is niet nodig

Verzorging

Koffie, thee en water zijn inbegrepen

Studieduur

Inloop vanaf 17:30u. We starten om 18:00u tot 20:00u.

Toelatingseisen

Er is geen specifieke vooropleiding vereist, maar een gezonde dosis motivatie en beheersing van de Nederlandse taal zijn wel ten zeerste aanbevolen.

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.