Titel

PodoFile introductietraining

PodoFile is dé meest complete software voor de pedicurepraktijk. Tijdens deze training maak je op laagdrempelige wijze kennis met het programma. Met PodoFile bespaar je veel tijd die je anders kwijt zou zijn aan administratieve rompslomp. Alles zit overzichtelijk bij elkaar in één pakket, waardoor het gebruik altijd eenvoudig is door de naadloze integratie tussen de verschillende programma onderdelen. Uiteraard bevat het programma alles dat de moderne pedicure nodig heeft, inclusief medische tabbladen zoals de diabetische screening, screening overige risicovoet, etc. Met PodoFile kun je bijvoorbeeld klantgegevens bewaren, je agenda bijhouden, voorraad beheren en tal van extraopties speciaal voor de pedicure.

Om het programma eenvoudig te houden kunnen functies die je niet gebruikt uitgeschakeld worden, waardoor alles nooit onnodig ingewikkeld wordt. Het programma biedt ook de mogelijkheid om direct te declareren naar verzekeraars, zorggroepen en podotherapeuten.

Inhoud training

Dit is een introductietraining om je kennis te laten met het programma.Stapsgewijs ontdek je de basismogelijkheden en ervaar je wat dit programma voor je praktijk kan betekenen. Werk je al met PodoFile en loop je nog tegen zaken aan? Dan is de training voor gevorderden geschikt.

We vragen je om je eigen (Windows) laptop, voorzien van de proefversie van PodoFile (gratis te downloaden) mee te nemen. De link ontvang je na aanmelding van ons.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Inschrijfkosten voor deze training: € 25,- ex. btw
Op de dag van de geplande training ontvang je een tegoedbon van Arrancar t.w.v. € 25,- die je bij Arrancar kunt besteden.

Deze training wordt gegegeven door Ellis Kooijker van FootFitSoftware.

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Niveau

Basiscursus

Verzorging

Koffie, thee en water zijn inbegrepen

Studieduur

Deze training duurt van 09:30u-12:30u

Toelatingseisen

Pedicure of medisch pedicure

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.