Titel

PodoFile training voor gevorderden

PodoFile is dé meest complete software voor de pedicurepraktijk. Werk je al met het programma PodoFile en wil je nog efficiënter werken? Dan biedt deze training voor gevorderden je de kans om vragen te stellen en je kennis te verrijken.

Inhoud training

De training bevat geen vaststaande lesstof en wordt gevuld aan de hand van de vragen van alle deelnemers. Elke deelnemer krijgt evenveel ruimte om een vraag te stellen. Deze vragen zullen gezamenlijk beantwoord en doorgenomen worden. Hierdoor ontdek je de mogelijkheden van PodoFile die je nog niet eerder hebt gebruikt.

Let op: De training is voor (medisch) pedicures die al werken met het programma, zonder het onderdeel Boekhouden Compleet. Wil je juist meer informatie over het stuk boekhouden, dan is de training PodoFile voor gevorderden (inclusief Boekhouden Compleet) meer geschikt. We zullen tijdens de training dan ook niet ingaan op individuele boekhoudkundige vragen en/of problemen. Raadpleeg hiervoor altijd de eigen boekhouder.

We vragen je om je eigen (Windows) laptop, waarop PodoFile staat mee te nemen. Werk je in de praktijk met PodoFile op een vaste computer, dan kun je met de hulp van PodoFile-helpdesk het programma overzetten naar je laptop.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Deelnamekosten: € 125,- ex. btw
Op de dag van de geplande training ontvang je een tegoedbon van Arrancar t.w.v. € 25,- die je bij Arrancar kunt besteden.

Deze training wordt gegegeven door Ellis Kooijker van FootFitSoftware.

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Niveau

Basiscursus

Verzorging

Koffie, thee en water zijn inbegrepen

Studieduur

Deze training duurt van 10:00u - 13:00u

Toelatingseisen

Pedicure of medisch pedicure

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.