Titel

Webinar: Kwaliteit met Beleid

 KWALITEIT MET BELEID

Tijdens de cursus Kwaliteit met beleid zoemen we in op voornamelijk kwaliteitszorg waarmee we zicht en inzicht willen krijgen bij de cursisten om productkwaliteit, proceskwaliteit en integrale praktijk en alles wat daarmee te maken heeft in kaart te brengen. In deze training gaat het over processen waarmee je te maken krijgt als ondernemer. Naast het geven van behandelingen en het omgaan met cliënten heb je als ondernemer te maken met beleidsprocessen, wetten en regels, kennis en kunde op peil houden/KRP, eisen voor de inrichting etc.

Het gaat bij het beleidsmatige deel om hoe je in je praktijk de kwaliteitszorg goed in kaart brengt. Wanneer je processen hebt beschreven, dan kom je tot een goed overzicht van de zaken die je regelt aangaande productkwaliteit, proceskwaliteit en integrale praktijk. Door kwaliteitskenmerken te verzamelen en te plaatsen in een matrix kom je tot een meetbaar instrument.

Het klachtenbeleid en geschillencommissie wordt uitgelegd. Als ondernemer moet je weten hoe je op professionele manier met klachten omgaat/dat je weet hoe je dan moet handelen. Met een bedrijfs-SWOT breng je sterkten, zwakten, kansen en bedreigingen in beeld en deze worden besproken. Een bedrijf-SWOT gaat alleen over je bedrijf en niet is niet persoonlijk. Met bovengenoemde zaken moet de cursist kunnen komen tot het maken van een PDCA-cyclus.

 Cursuskosten
 € 69,00

 

Deze opleiding is vrij van BTW omdat we zijn aangesloten bij het CRKBO. Je betaalt dus alleen BTW over boeken (9%) en artikelen (21%)!

De lessen worden verzorgd in samenwerking met ROCAS

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Startdatum(s)

dinsdag 3 oktober 2023 - 19:00
dinsdag 12 december 2023 - 19:00

KRP

3 punten in het domein Reflectie (intervisiegroepen)

Niveau

Basiscursus

Diploma

Certificaat van deelname

Studieduur

Dit webinar bestaat uit een 1 dagdeel. Zie starttijd bij startdatum.  

Toelatingseisen

Pedicure of medisch pedicure

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.