Titel

Ayurvedische massage

Ayurveda, oftewel ‘kennis van het leven’, is een oude Indiase gezondheidsleer. Ayurveda helpt een persoon weer terug in balans te komen door middel van voeding, houding, kruiden, olieën, yoga en massage. De Ayurvedische massage is oorspronkelijk bedoeld voor gezonde mensen en is daarmee onderdeel van de preventieve geneeskunde. 

Voordelen ayurveda:

  • Verbetert de weerstand en activeert het lymfesysteem en de bloedsomloop.
  • Bestrijdt stress, vermoeidheid en slapeloosheid.
  • Draagt bij aan lichaamsbewustwording en verlichting van spierspanning.
  • Kan helpen bij klachtenvermindering en oplossing zoals rugpijn, nekklachten, rsi, whiplash, reuma, stress, burnout, spijsverteringsklachten en hoofdpijn.

 

In de meeste gevallen vindt ayurvedische massage plaats met de handen, soms met de voeten en in sommige gevallen (zoals voor reumatische aandoeningen, fibromyalgie) van therapeutische massage wordt gemasseerd met rijst of kruidenbundels. Je krijgt tijdens de cursus eerst een klein stukje theorie, maar de nadruk ligt bij de praktijk, zodat je de massage goed kunt aanleren.

 Cursuskosten
 € 125,00 ex btw
 € 151,25 incl btw

 

 

 

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: Wijngaardweg 22, 6412 PJ Heerlen

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Niveau

Basiscursus

Diploma

Certificaat van deelname

Model

Je oefent op elkaar

Verzorging

Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen

Studieduur

Deze cursus duurt een hele dag van 9:30 - 15:30.

Groepsgrootte

Minimaal 4, maximaal 10 cursisten

Toelatingseisen

Er is geen specifieke vooropleiding vereist, maar een gezonde dosis motivatie en beheersing van de Nederlandse taal zijn wel ten zeerste aanbevolen.

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.