Titel

Sayawan (hawaiian) massage

Sayawan massage weerspiegelt de ritmes en beweging van de Hawaiiaanse natuur: de golfbewegingen van de oceanen, de wind in de boomtoppen, de vliegbewegingen van vogels. Met deze heerlijke bindweefselmassage breng je lichaam en geest helemaal tot rust. Ben jij gepassioneerd door massage? Volg dan zeker deze leuke Sayawan massageworkshop!

Kenmerkend voor de Sayawan massagevorm zijn de lange streken met de voorarmen en het gebruik van de ellebogen. De technieken doen je denken aan Tai Chi. De massage vormt een vloeiend en ritmisch geheel waardoor de massagegever deze behandeling als een vorm van “workout” ervaart. De verschillende massagetechnieken verhelpen oedeem, verminderen pijn en versoepelen de lichaamsbeweging.

Tijdens deze training leer je ook de theoretische achtergrond van de Sayawan (Hawaiian)massage.

Cursuskosten 

€ 125.00 ex. btw

 

 

De lessen worden verzorgd door Eveline v/d Anker

Eveline v/d Anker

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: In de Cramer 11, 6411RS Heerlen.

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Niveau

Basiscursus

Diploma

Certificaat van deelname

Model

Je oefent op elkaar

Verzorging

Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen

Studieduur

Deze cursus duurt een hele dag van 9:30 - 15:30.

Groepsgrootte

Minimaal 4, maximaal 10 cursisten

Toelatingseisen

Er is geen specifieke vooropleiding vereist, maar een gezonde dosis motivatie en beheersing van de Nederlandse taal zijn wel ten zeerste aanbevolen.

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.