Titel

Magnetic cursus: Builders in a Bottle

Wil je alles leren over de Builders in a Bottle van Magnetic? Tijdens deze cursus kom je alles te weten over de eigenschappen en kenmerken van de verschillende gels, onder andere de Blush gels van Magnetic.

Ook leer je wanneer je welke gel dient te gebruiken en de eigenschappen van de natuurlijke nagel te herkennen, zodat je weet welk product van Magnetic het beste aansluit.

Inhoud cursus

Tijdens deze eendaagse cursus beginnen we met een stuk theorie. Daarna gaan we aan de slag met het uitvoeren van de juiste PREP. Je krijgt de gelegenheid om alle Builders in a Bottle uit te proberen en je gaat een non-filing applicatie leren. We sluiten af met een mooie foto van jouw eindresultaat.

Cursuskosten

 € 99,00

De producten van Magnetic die je nodig hebt tijdens de cursus stellen we ter beschikking om te oefenen. Je krijgt van ons te horen welke eigen materialen je nodig hebt.

 

Deze cursus wordt verzorgd door Selina Verbeek

 

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: Wijngaardsweg 22, 6412 PJ Heerlen

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Niveau

Basiscursus

Diploma

Certificaat van deelname

Model

Een model is de hele dag nodig

Verzorging

Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen

Studieduur

Deze cursus duurt een hele dag. Van 09:30 uur tot 16:30 uur  

Groepsgrootte

Minimaal 8, maximaal 10 cursisten

Toelatingseisen

Er is geen specifieke vooropleiding vereist, maar een gezonde dosis motivatie en beheersing van de Nederlandse taal zijn wel ten zeerste aanbevolen.

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.