Titel

Hotstone massage

Een hotstone massage is een weldaad voor lichaam en geest. De beslommeringen vallen je als kleren van het lijf af. Wat houdt deze onstuitbare trend in het wellnesswezen nu eigenlijk in?

Het principe van hotstones is dat de warmte diep in de botten en spieren doordringt, terwijl de druk van de stenen ervoor moet zorgen “dat je energie terughaalt naar jezelf en je meer bij jezelf bent”. De cliënt ervaart een hotstone massage als ontspannend, weldadig, voelt zich rozig (zou het liefst even willen gaan slapen). Men drinkt na afloop een glas water of thee om de afvalstoffen af te voeren die de hotstones hebben losgemaakt.

De cursus bestaat uit een stuk theorie over de basisprincipes van massage, indicaties en contra-indicaties. Vervolgens ga je zelf aan de slag om onder begeleiding een massage te geven. Deze cusrsus is praktijkgericht opgebouwd.

Cursuskosten 

€ 125.00 ex. btw

 

 

Bel ons gerust even, of kom bij ons langs zodat je de sfeer kunt proeven.

Telefonisch zijn we bereikbaar via 045-571 0835.

Ons adres is: In de Cramer 11, 6411RS Heerlen.

Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via het contactformulier.

Inschrijven

Adres
Annuleren

Niveau

Basiscursus

Diploma

Certificaat van deelname

Model

Je oefent op elkaar

Verzorging

Koffie, thee, water en lunch zijn inbegrepen

Studieduur

Deze cursus duurt een hele dag van 9:30 - 15:30.

Groepsgrootte

Minimaal 4, maximaal 10 cursisten

Toelatingseisen

Er is geen specifieke vooropleiding vereist, maar een gezonde dosis motivatie en beheersing van de Nederlandse taal zijn wel ten zeerste aanbevolen.

Locatie

Alle lessen en examens vinden plaats op onze locatie in Heerlen (Limburg). Dit geldt voor zowel de theorie- als de praktijkexamens. Vanuit de regio's Parkstad, Maastricht, Sittard-Geleen, Echt-Susteren en Roermond is de locatie uitstekend te bereiken. Je vindt ons op 1 minuut van de afrit woonboulevard in Heerlen. Klik hier voor een routebeschrijving.